Tycker inte ni att alla är värda en chans?

Källa: ponnysanning.se


Åre Ridklubb har nu beslutat att AVLIVA Bel Carmen (Bella) trots att hon av veterinärens utlåtande kan bli bättre med antiinflamamtorisk medicin samt sjukgymnastik. Hon skulle ha överlåtits till mig för länge sedan då ÅRK frågade OSS om vi ville ta över henne, vi sa ja och allt var klart med stallplats osv. Sedan ändrade sig styrelsen efter att ha BESLUTAT att överlåta henne till oss (på grund av att de har ett starkt kontrollbehov över hästen). Bella har varit halt på vänster fram men har blivit mycket bättre.

Ridklubben ska idag avliva henne, hon får inte ens en chans att bli bättre! Jag vill sätta stopp för människors grymhet mot djur, dom har ju inte ens gett Bella en chans att bli bättre från 20 års felridning. Hon har fått bekräftat från både naprapat och veterinär att det sitter i bakdelen samt att hon har en inflammation i ländryggen som kan botas med antiinflammatoriskt och sjukgymnastik.

Varför är en människa mer värd än en häst? Varför är Bengt 90 år som har lungcancer och vill dö värd en chans – att kämpa in i det sista – men inte Bella som är nästan fri från hälta idag när jag longerade henne och som inte lider? Det låter väl sjukt? Så VARFÖR avliva en häst som som någon är villig att ta över och GE EN CHANS!!? Hon är väldigt glad i övrigt just nu – mycket god aptit, travar frivilligt på promenader och har livsgnista.

Snälla, SPRID DENNA VIDEO VIDARE för att sätta stopp för människors grymhet mot djur, häst eller inte – ALLA är värda en chans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu